Jana - Nová kadeřnice na vlasy in

1 příspěvek / 0 new
Poslední
jana.krajcikova
Offline
Na fóru od: 22.07.2009
Jana - Nová kadeřnice na vlasy in

ahoj,tady další kadeřnice. Jsem z Břeclavi,napište mi jestli máte některá svoje kadeřnictí,a jak vám šel rozjezd. pa pa Jana

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahooj. jj .já mám své kadeř.ale malé v Paneláku v suterénu po 1 pani co šla do důchodu.BYla to výhoda že jsem nto celé nemusela přebudovavat aasi by to bylo dost finančně náročné.Má kamoska si to celé dáala a nezávídím..od podlahy po nabýtek a přívod vody...
jsem tam 2 hým rokem a jsme na sídlišti už 3 kadeřnice,a ty byly už přede mnou a na 1 sídliště je to až moc.navíc bydlim v malem městě Jičín a ve městě je také dost kadeřnictví ,tak si nevydělam ještě -zaplatím pojištění a najem..sem tam něco mamka pomuže!a nemám to moc drahé.. tak uvidm jak to bude da a když tak to asi vzdám ikdyž nerada :? Lidi ted šetří když je ta krize.no a asi bych si to rozmyslela kdybych věděla do čeho jdu.jsem tam saama a je to nuda tma sedět..
navíc až ted budu muset platit daně tak nevím jak to budu dělat!
Ale nechci Tě odrazovat!ale kadeřnictví už je mraky na každém kroku!
hodně štěstíííí ;)

nikita
Obrázek uživatele nikita
Offline
Na fóru od: 10.07.2008

Ahoj Jančo, vítej v komunitě vlasy-in a už se moc těšíme, co hezkého nám napíšeš a poradíš! Další diskutéry a obvzláště kadeřnice :D vítáme s otevřenou náručí. Tak ať se ti tu líbí ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ano.také se připojuji a Víítam-kadeřničina není tak lehká jak se zdá - myslím podnikání stále nemám tolik lidi abych si vydělala neco navíc an avíc ted ty Daně.nevim jak a co ..?poradí nekdo také jak to více rozjet?? když uděllat reklamu na barák je tak drahé? dííky! :)