Nepovedená barva

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Dominie-chan
Obrázek uživatele Dominie-chan
Offline
Na fóru od: 29.07.2010
Nepovedená barva

Ahoj, takže by byla asi slušnost se představit. Jmenuji se Dominika, jsem ročník 97 a bydlím v baráčku kousek od města Brna. Nedávno jsem zatoužila mít nové vlasy, bloňďaté, líbilo se mi to, kamarádi mě podpořily, že mi to bude slušet .. bum, a spadla jsem do toho :roll:
Jakožto veliká amatérka jsem si myslela, prostě si koupím peroxid, vyliju si to na hlavu a ha, budu blond :mrgreen:
Jednou jsem použila devítku peroxid, dvakrát dvanáctku. Potom jsem si dala na konečky borůvkovou, úplně nakonec sjela pro odbarvovač, který mi nevystačil, takže jsem celkově flekatá.
Už jenom čekám, kdy mě ty vlasy slezou :roll: :(
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs071.snc4/34889_133890936649970_100000871935070_164026_3092069_n.jpg

Na začátku to vypadalo asi takhle, teď to bohudíky ztmavlo, dřív to bylo úplně bílé :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs013.ash2/34037_129155673790163_100000871935070_144583_5748860_n.jpg
Jdu ke kadeřnici, jaký strih by jste mi doporučily ? Chtěla bych nějaký scene, prostříhat vlasy, ofinu a konečky zastřihnout do špičky ( konečky na jedné straně nejdelší a na druhé nejkratší ) .. kdyby jste měly nějakou fotku, byla bych jedině ráda, ještě se tu podívám.
A teďka větší prosba, mám si tu hlavu barvit znova, aby to vypadalo nějak inteligentněji, od kadeřnice, nebo se mám na to prostě vybodnout ? časem koupit hnědou barvu abych si to nemusela dobarvovat .. fakt nevím, vlasy už mám zničený dost, žehlička jednou až dvakrát denně, fén třikrát do týdne, barvení, peroxidy .. :(

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojky. to je "radosti" teda že?!
no u hlavy ti to chytlo světleji než dole prorože jsou tam nebarvene vlasy.
ja být tebou uz si n hlavu fakt nic nedavam.. žádnou barvu nic.. nechala bych vlasy max. odpočinout.a dávala jim výživu. kůry. masky.. a vubec nežehlila .a nefenovala. vlasy si nech uschnout. a urco zajdi ke kadeřnici at ti zniceené vlasy zastřihne. sice se ti asi nebude libit až ti vlasy budou odrust ale je to nejsetrnejsi postup. max. si damt šampon bez peroxidu,
si hezka mlada slecna..a proto si myslim že takhle riskovat s vlasy by jsi nemusela :)
a halvne když si chtel být BLOND. mela si zajit ke kadeřici..ona vi ak na to.. a nejprve si dat jen husty meliry.. a pak ..celou hlavu- takhle je jasné že ms fleky. když si použivala jinak silny peroxidy.. a jeste tu Borůvku nebo co to bylo :))
tk držím pěsti..a zas pisni..

Anonym

Ahoj. můžu ti poradit, Moje mamka se odbarvuje už x let a pokaždém odbarvením to má žluté jak vajíčko =D. Proto vyskoušela barvu Pallete (zelená krabička) newim číslo, ale v kolečku na obalu je napsano: zbavuje žlutých tonu. Na fotce je na kratko ostrihana strasi pani. Muzu doporucit, vyzkoušej ji ale nechej ji pusobit jenom 10-15minut. a pak uvidis.=) každému to jinak chytne. Samozřejmě potom dej masku a nexh ji pusobit cca 20minut pod igelitovím sáčkem. ;) ty tmavši vlasy ti samozdřejmě zůstanou ale nebudeš je mít žluté ale platinové........ahojky pak se ozvy jak to dopalo a neboj se toho tím nic nepokazíš ....=)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JÁ BYCH ZAŠLA KE KADEŘICI ABY TI SJEDNOTILA BARVU. PRTOŽE TO JE FAKT ŠILENE .. :) NA PUL ŽLUTÉ .. !
CHCE TO UŽ ODBORNOU PEČI ABY SIS VICE VLASY NEZPALILA A NEVYSUŠILA ...KONCE BY TI PAK MOHLY ODPADNOUT!
NEJPRIROZENEJŠI JSOU MELIRY..
ALE POKUD NECHCES UŽ BLOND DEJ SI TŘEBA JEN PŘELIV NEJAKÉ TMAVSI BLOND :) NEBO HNĚDÉ.. NE MOC TMAVE. SI HEZKA HOLKA TAK NEPOTŘEB. BARVU S PEROXIDEM ..JESTLI SI UŽ BYLA U KADEŘNICE ZASLI FOTO JAK SI DOPADLA :) HODNĚ ŠTESTÍ.