1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
SOS!

Ahojte, jdu se poradit. Brzy půjdu na operaci hlavy, to znamená vyholení části vlasů. Proto se chci zeptat, co s nimi dělat. Doporučili byste nějaký přípravek na zryclení růstu vlasů? Nechci ho používat dlouhodobě, ale aby zakryl ty největší škody. Prosím , poraďte, dávejte tipy. Děkuji

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahojky, přesný tip nebo nazev nejakych vitamu a doplnku stravy nemam ,ale v lekarne ti urco poradi, ale kdyz nasadis peknou capku ,aspon pro zatim nez ti narostou vlasy ,tk to bude v phoode a budes i trendy :)

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

Můžeš zkusit březovou vodu, ale nejsem si jistá, zda urychlí růst, ale hezky vyživuje vlasy. Jinak hezky vypadají i krátké vlasy, můžeš je ozdobit barevnou sponkou, šátkem, později, až vlasy trochu narostou, tak můžeš zkusit clip in . 

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

dnes je trend účesů s vyholenou částí hlavy, takže budeš in. opět bych podpořila růst GELATINOU PLUS, taky hodně jídel, ve kterých je želatina-různé aspiky, gumové medvídky apod....sice to zní zvláštně, ale mě to poradili na kožním. á ovšem gumové medvídky nesnáším, tak gelatina byla pro mě schůdnější. hledej pozitiva :)